Suojattu yhteys tietylle verkkosivustolle

Suosittelemme, että suojaat yhteyden kun avaat verkkosivustoja joilla voit syöttää henkilökohtaisia tietoja. Muussa tapauksessa tietosi voivat altistua kyberrikollisille.

Ota Kaspersky-sovelluksen helppokäyttötoiminnot käyttöön, jos haluat käyttää tätä toimintoa.

Suojatun yhteyden automaattisen aktivoinnin määrittäminen tietylle verkkosivustolle:

1. Avaa VPN.
  2. Napauta Asetukset > Älykäs suojaus.
  3. Napauta Verkkosivustot.
  4. Varmista että kytkin on päällä.
  5. Napauta Muut sivustot.
  6. Lisää verkkosivusto napauttamalla .

Lisää verkkosivusto -ikkuna avautuu.

7. Syötä verkkosivuston osoite verkko-osoitekenttään ja napauta OK.
  8. Napauta Avattaessa verkkosivustoa ja määritä, minkä toiminnon sovellus suorittaa kun avaat tämän verkkosivuston:
    • Suojaa yhteys. Sovellus ottaa käyttöön suojatun yhteyden, kun avaat tämän verkkosivuston. Voit esimerkiksi määrittää suojatun yhteyden automaattisen aktivoinnin, kun vierailet pankin verkkosivustolla.
    • Kysy. Sovellus näyttää ilmoituksen ja kehottaa sinua ottamaan käyttöön suojatun yhteyden, kun vierailet tällä verkkosivustolla.

Salli Kaspersky-sovelluksen näyttää ilmoituksia. Muuten sovellus ei voi varoittaa sinua ja tarjota suojattua yhteyttä. Lisätietoja ilmoitusten määrittämisestä on käyttöjärjestelmän ohjeissa.

• Älä tee mitään. Sovellus ei ota käyttöön suojattua yhteyttä, kun vierailet tällä verkkosivustolla.
  9. Napauta Käytä.
  10. Napauta VPN-palvelin ja valitse virtuaalipalvelin, jota haluat käyttää, kun vierailet tällä verkkosivustolla.
  11. Napauta Tallenna.